Top 20 Halloween film for børn

Top 20 Halloween film for børn

Når vi tænker på Halloween film, er de billeder, først kommer til at tænke normalt fyldt med blodige organer, ubarmhjertige mordere, skarpe våben og hæmoglobin voldsomt, levn fra en fortid ikke så fjern, hvor tørstig teen forbudt, havde vi kun til Braindead, fredag ​​den 13. episode 9 og Evil Dead 3.

Men i dag vores bekymringer har ændret sig lidt, det er vores Halloween forberedelser er fokuseret på vores børn, som måske ville passere - men forsigtigt - lidt mærkeligt lykke i os, når vi lavet en lille forskrækkelse selv.

Her er en liste over nogle "skræmmende" film, ofte bizarre, men for det meste sjovt at krydre Halloween for dine børn.

Bemærk: Hvis nogle trailere er tekstet, alle titler nævnt, er på fransk.

 

For mindre

Klassiske figurer i harmløse eventyr

1. En serie af Casper, herunder animerede film og én "med rigtige mennesker."

Siden 1945, året for hans første optræden i en tegneserie, Casper Friendly Ghost sjovt lidt mere end det skræmmer.

2. Der var engang Halloween

En collage film på Disney skurke tegn

3. Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

Okay, denne film er ikke skræmmende overhovedet. Men gør vi virkelig ønsker at skræmme vores Tiny Tots? Det geniale ved Nick Park med en lille strejf af mystik.

 

For alle børn

Klassikere og animerede film, der vil appellere til alle

4. Ghostbusters

Et klassisk genopfundet, på det tidspunkt, filmen spøgelser. For humor, for en trio bestående af skuespillere og skueplads for "den næste ting du mener vil være den form, som jeg vil ødelægge verden."

5. Betelgeuse

Anden Tim Burton film, bekendtgjorde han dennes forkærlighed for den makabre, men også særlige humor, der vil markere sit arbejde for at komme.

6. Harry Potter og De Vises Sten

I modsætning til næsten alle andre episoder af serien, den første Harry Potter er for alle børn. De andre, undtagen fangen fra Azkaban, er "anbefales ikke til små børn." Og eftersom førstnævnte ikke behøver at have set tidligere ...

7. Monster Squad

En anden horror komedie af 80'erne byder en række rædselsvækkende figurer og en flok børn besluttede at sætte en kæp i deres hjul.

8. Abracadabra

Hvordan glemme facies Bette Midler i rollen som Winnie Sanderson, en af ​​tre søstre hekse i hjertet af denne historie, hvor to teenagere og en lillesøster skal redde børnene i byen Salem hekse hindre undergangsscenariet sutte deres liv.

9. udenjordisk S.D.

Og det er ikke en meget foruroligende film. Men det er for sød og den sidste del af filmen, så husk, finder sted ... på Halloween aften.

10. The Nightmare Before Christmas Jack

Skrevet af Tim Burton og instrueret af Henry Selick, denne animerede film blev hurtigt en kult film. For den utrolige atmosfære for karakteren af ​​Jack Skellington, de fremragende sange til den kloge en ramme og mærkelig blanding af Halloween og julefrokoster.

11. Frankenweenie

En anden Tim Burton. Bestemt, denne store pjusket har en meget speciel gave til at animere de døde.

12. Hotel Transylvania

Et hotel for monstre drevet af Dracula er besøgt af en ung menneske, bringer den beroligende anonymitet stedet disse udstødte.

13. Igor

Klokkeren assistent for en videnskabsmand ønsker at tage centrum, til ærgrelse for gale videnskabsmænd, den dominerende samfund Malaria.

 

For "større end 8-9 år"

Sådanne forstyrrende og sjove film som tidligere, men med lidt "mere", der kunne mishage den yngre.

14. Haunted Mansion

Baseret på en populær attraktion i Disney parkerne, denne filmstjerner Eddie Murphy i rollen som en ejendomsmægler, der går med sin familie en weekend i en herregård beliggende på en bayou i New Orleans.

15. Addams Family

Tegnene fra Addams Family født i New Yorker i 1938 - i hænderne på tegneren Charles Addams - som en satirisk udgave af den gennemsnitlige amerikanske familie. I 1991 en række fantastiske skuespillere gav liv til disse makabre og skøre figurer og for evigt mærket vores fantasi.

16. Scary Movie 3

Måske mere til den ældre, dels på grund af beskidte vittigheder, denne tredje del af serien af ​​Wayans brødrene ikke fejle på siden af ​​underfundighed. Men for et godt grin ved at foregive at være bange ... det gør jobbet!

17. monster hus

Ifølge Rachel, 11, den bedste Halloween animerede film af de seneste år, periode. I årevis er børn af unge DJ kvarter terroriseret af den gamle Nebbercracker, en mand, der indædt forsvarer sin ejendom. En dag, DJ og to af hans venner beslutter at gå for at se nærmere.

18. ParaNorman

Norman, en ung dreng med den ekstraordinære evne til at se de døde og tale med dem, drives i en mission for at imødegå angrebet af byen med en død heks for mange måner, midt zombie invasion.

19. Corpse Bride

Sidste post i denne liste Tim Burton - ikke mindst - en anden historie at blande verdener af levende og døde med denne smukke stadig genkendelige visuelle stil af alle.

20. Coraline

Samme instruktør som The Nightmare Before Christmas Jack, Coraline fortæller historien om en pige, der opdager, bag en dør i sit nye hjem, et parallelt univers, der mærkeligt ligner hans eget, men med en lille sort og surrealistisk .

God film!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha