Potte sin hund

Potte sin hund

Som hos mennesker, blæren er den sidste organ, der udvikler sig i den dukke. Det er derfor helt normalt, at din søde lille fyr ikke kan dy sig tidligt i hans liv. Og som hos spædbørn, er pottetræning proces ske gradvist i løbet af de første måneder af livet af dyret ... Her er en guide til at lære din hund, hvordan du gør sin virksomhed udenfor, fordi ingen ønsker at indsamle erstatning for livet af pooch.

Hvalpen på 3 måneder og derunder

Den unge hund er stadig med sin mor og søskende normalt lærer ikke at besmitte det sted, hvor han sover, hans "rede". Men han kan ikke holde sig tilbage længere, og kan have uheld omkring huset. Hvalpen kan ikke huske, og det fjerner sine behov hver 1-2 timer, nogle gange endda hyppigere.

Da det ikke altid er muligt at forlade hundene på denne frekvens, især da de endnu ikke er blevet vaccineret, mestre ofte vælger systemet med "tisse-pad". Det er en slags engangs måtter imprægneret med feromoner, der motiverer hvalpen til at gøre hans behov i den specifikke placering. Det er en god løsning til at ikke at skulle afhente pytter af urin eller afføring over hele huset, men vi ved også, at denne læring derefter skulle "annulleret", når ønsket om at lære at hvalpen ikke poop og ud.

Mellem 3 og 6 måneder

Seneste tre måneder, så det er almindeligt, at hunden skal bruges til at gøre sin virksomhed i et bestemt sted, og det er nogle gange svært at få ham til at ændre sin vane, i hvert fald i første omgang. Men med tålmodighed og udholdenhed, vil du lykkes. Det foreslås at starte pottetræning udenfor så hurtigt som muligt, selv før tre måneder, hvis muligt

Til at begynde, skal du:

  • Stop belønne hunden, når den er løst på "tisse-pad", selv hvis du var tilfreds med denne adfærd før. Men du behøver ikke skælde ham for meget, hvis ikke, han ikke forstår, hvad der sker.
  • Den ud ofte: mindst efter hvert måltid, lur og tidstypiske spil, og endnu oftere, hvis det er muligt.
  • Altid hovedet mod det samme sted, og derefter vente, indtil han poops før du fortsætter gåtur eller gå hjem. På denne måde pooch vil have sine "toilet" attitrées, hvilket er praktisk til regnfulde dage eller koldt, når du ikke ønsker at vente i timevis, han beslutter. Han vil vide, at han skal gøre sin virksomhed, når du sætter i den specifikke placering.
  • For natten og lange perioder med ensomhed, foreslår hundetrænere placere din hund i en behagelig bur. Ud over at undgå ødelæggelse af det, det hjælper vænne hvalpen til at holde sig tilbage længere, fordi det ikke er generelt behov, hvor det sover.
  • Den overflod belønning med godbidder, knus og entusiastiske ord, når han gør brug udenfor. Du kan også bruge klikkeren.
  • Foderet og udrejse på planlagte tidspunkter. Hans krop og tage den vane at eliminere på faste tidspunkter også.

Hvis du belønne det ordentligt, hunden forstår meget hurtigt, at det gør dig glad, når han gør sin virksomhed udenfor. Og det vil kun forsøge at behage dig hver dag i sit liv, men det er normalt, at der er tid til anden ulykker. Husk, det er stadig en baby!

Vi skal også observere opførslen af ​​dit kæledyr. Efter et par dage eller uger, bør du være i stand til at genkende hende kropssprog før for at aflaste sig selv: han snuser, vender, whines, kradser døren, etc.

Bagud?

Hunde, der er blevet forsømt, mishandlet eller adskilt for tidligt fra deres mødre, eller dem, der allerede voksne og har aldrig blevet uddannet, kan have sværere tilegne pottetræning. Men med meget kærlighed og udholdenhed, kan du nå det. Nogle gange er det en fordel at hyre en professionel træner, der vil give dig tips.

Hvis din hund har været ren, da det begynder at gøre sin virksomhed derhjemme, kan dette være et tegn på et fysisk problem eller en psykisk lidelse. I alle tilfælde, bør du tale med din dyrlæge.

Ting man ikke skal gøre

Vi hører masser af rådgivning og løsninger, såkaldt "magisk", der tillader hunden at lære lettere renlighed. Vi skal naturligvis give og tage. Men under alle omstændigheder, er der nogle ting aldrig gøre:

  • Råben, rammer, skælde hvalpen lindre sig selv inde. Han mente ikke at. Han ville også foretrække at undvære, bare for at se den lykke på dit ansigt og modtage kærtegn! Men det kan sige "NEJ" kategorisk, hvis de tages på fersk gerning. Og hvis du straffe, vil han nogle gange en tendens til at spise deres behov, så du ikke kan se dem, og undgå at din vrede.
  • Aldrig sætte næsen i hans urin eller afføring for at vise ham, at det ikke skete.
  • Rens sine ulykker før ham, som du skal knæle for det, vil han synes, det er et spil, og der er en god chance for, at du vil finde en lille gave på samme sted meget hurtigt.
  • Rengør ikke ulykker med blegemiddel: lugten opfordrer hunden til at starte på samme sted.

Held og lykke! Og ikke blive afskrækket. Bare normalt 2-3 måneder for din hund bliver ejer!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha