Ingefær limonade, agurk og mynte for en flad mave

Ingefær limonade, agurk og mynte for en flad mave

Der har en flad mave er ønsket af mange mennesker. En lille overvægt er ikke altid på grund af ophobning af fedt lagret i maven. Det meste af tiden, man også har til den normale abdominal hævelse, væskeophobning til det, der giver os fornemmelsen, at "vi er vokset." Med denne enkle drik lavet af ingefær, citron, mynte og agurk, kan du nemt reducere disse dårlige effekter. Vi vil forklare!

Citron, mynte, ingefær og agurk til en flad mave

Nogle gange har vi bemærket, at vores mave svulmer, og vi mister vores muskeltonus. Vi føler også, at vores mave bliver mere slap. Du kan være tynd, denne perle er stadig til stede, og du ved det gøre for din mave ser fladere. Vi skal også tage hensyn til, at denne type af fedt akkumuleret i denne zone er normalt i kvinder. Disse fede indskud, til tider meget stærke, som efterlader meget dårligt endda mens du dyrker sport.

Dette er allerede sket for dig sikkert se hendes glatte mave om morgenen og bliver større og større i løbet af dagen, eller endda steg efter måltider. Hvordan sker det? Det er ikke kun på grund af stillesiddende livsstil, men også vores fødevarer, som har stor indflydelse på vores silhuet. Nogle fødevarer fremme hævelse, såsom sodavand. Salat eller bælgfrugter kan også generere denne lille rund mave.

Limonade, som vi præsenterer her kan hjælpe dig dagligt ikke kun for at punktere din mave, men også tabe så kritisk på dette område. Vi vil forklare hvorfor.

1. Lemon

Denne sure frugt indeholder ascorbinsyre, hvilket fremmer god fordøjelse. Det hjælper, at maden kommer fra hinanden lettere, og at næringsstofferne ordentligt absorberes. Desuden sammensætning pepsin giver os mulighed for bedre at drage fordel af proteinet ved at brænde fedt. Det vil sige, citron syreindhold gør vores lettere fordøjelse, giver en følelse af mæthed, forhindrer gasser og brænder fedt. Det er en effektiv metabolisk stimulans i enhver diæt.

2. Ingefær

Tabe med ingefær? Ja, det er muligt. Dette er en meget god anti-inflammatoriske og er sammensat af en vidunderlig ingrediens kaldet gingerol. Denne forbindelse aktiverer funktionen af ​​tarmene og maven, hjælpe fordøjelse, omsorgsfuld, undgå gas, désenflammant og fremme fjernelse af fedtstoffer. Hvis vi tilføjer den til andre fødevarer, der præsenteres her, vi får en mere end ideel løsning for en flad mave.

3. Mint

Få naturlige urter har mange fordele for fordøjelsen som mynte. Det fjerner gas, det forhindrer mavesyre, det hjælper os optage næringsstoffer, er det anti-inflammatorisk, det slapper af og lindrer kvalme. Det er simpelthen fremragende, enten som en infusion eller som et supplement i vores retter og desserter.

4. Agurk

Blød, letvægts, god fordøjelsessystemet, agurk er også en god detoxifier. Det er almindeligt for eksempel at bruge til at afbøde vores mørke rande, at nære huden ... Så du kan forestille sig de store tjenester kan tilbyde din organisation. Vi skal også fortælle dig, at agurk er en effektiv vanddrivende, letter fjernelsen af ​​væsker og behandling af infektioner såsom blærebetændelse og nephritis, sygdomme, der kan tilføje til vores mave. Tøv ikke med, det er en stor naturlig allieret.

Hvordan forbereder ingefær limonade, agurk og mynte?

Hvad skal jeg bruge til at gøre denne lemonade?

  • 2 liter vand
  • 1 citron
  • 1 medium agurk
  • 2 spsk revet ingefær
  • 10 mynteblade

Hvordan forbereder?

  • Det er meget simpelt. Den første ting du vil gøre, er at gøre mynte te. Put ti mynteblade kogt i en kop vand. Lad koge og lad stå fem minutter. Den færdige bog det.
  • Så er du nødt til at gendanne citronsaft. Tryk på den først, så rist tre stykker af bark til at gøre senere, at gejst i limonade.
  • Det tredje trin er at skrælle agurk og blanderen. Når det er gjort, bland det med citronsaft og mynte te.
  • Hvad Næste? Tag en liter naturligt vand og hæld det i glasset indeholdende infusion af mynte, citronsaft og agurk saft. Blandes sammen og tilsæt to teskefulde revet ingefær, tre stykker af citronskal og om ønsket, en lille mynte blad og mere.
  • Lad stå denne limonade i to timer i køleskabet. Nogle foretrækker at lade det hele natten, dvs. præparatet dagen før, men de aktive ingredienser i citron vil være mere aktive på samme dag.

Hvordan skal vi drikke denne ingefær limonade, mynte og agurk?

Denne to liter limonade og er en fremragende tonic til at tage hele dagen. De vigtigste øjeblikke vil være efter hvert måltid. Men den ideelle er at drikke hele dagen.

Denne friske limonade er lækker, og hvis vi får en tilstrækkelig kost, lavt fedtindhold, og med øvelser, vil vi lykkes gradvist få det flad mave. Prøv det!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha