Hvordan til at vælge sin første golfklub

Hvordan til at vælge sin første golfklub

Hvis du lige er begyndt at spille golf, skal du bruge dit eget sæt golfkøller. Her primært på de mest almindelige typer af golfklubber at starte dig.

Typer af golfklubber

Erfarne golfspillere bære den 12.-14 klubber i deres golftasker har muligheder i enhver situation, men du kan nemt starte med mindre pinde under din læring. Du vil bemærke, at skoven og strygejern er nummererede; De højeste tal er poler i en vinkel større eller mindre at give mere højde og mindre interval.

  1. Træ 1: 1 Træ fremme dækningen snarere end kontrol. De store hoveder sticks er fremstillet af en let metallegering hvis store slående overflade er udformet til at sende bolden så langt som muligt. Et træ # 1 i bredere hoved kan kompensere for off-centre hits og hjælper med at holde bolden på en mere lige bane.
  2. Fairway: Disse pinde er meget lig træ No. 1, men har mindre hoved og køllefladen til en mere spids vinkel for ekstra højde og kontrol. De er lavet til kortere huller eller shots fra fairway. Et typisk sæt golfkøller for begyndere indeholder en træ 3 og undertiden en træ 5.
  3. Jern: De jernene har køllehovedet fremstillet af et massivt stykke metal, og er designet til at udføre præcise skud mod en grøn fra en række forskellige afstande. Et sæt golf jern til nybegynder vil normalt strygejern 3, 5, 7 og 9, men du tilføjer mere som dine færdigheder forbedres.
  4. Hybrid klubber: Mange begyndere golfspillere udskifte deres jern 3 og 4 med hybrid klubber, der tiltræder træ egenskaber til de af jern. De har form af træet for at give bedre kontakt, men vinkeljern for ekstra højde.
  5. Wedges: De sand kiler og kiler fairway jern er designet til korte tilgang skud eller at unddrage sig forhindringer som sandfang og langt græs. Deres vinkel ekstreme åben sender bolden højt op i luften for en blød landing på den grønne.
  6. Puttere: Sandsynligvis din største stick, er putteren lavet til præcisions skud på det grønne. Det har en kort stilk frontplade at ramme bolden med præcision. Lederen af ​​putteren er ofte vægtet for balance og kontrol. Du kan spille med forskellige puttere for at finde den, du føler dig mest komfortable og der giver dig tillid til dig.

Anatomi af en golfklub

  1. Køllehovedet: Party rammer bolden, bliver køllehovedet lavet af rustfrit stål, letmetaller eller titanlegeringer. De større køllehoveder er mere egnede til begyndere.
  2. Øvre: De er lavet af grafit eller stål. Grafit er lettere og mere fleksibel, men stål kan tilbyde mere kontrol.
  3. Jack: Den polstrede del, hvor du holder stangen i dine hænder er vigtigt for komfort og kontrol.

En god pasform er afgørende. Købe pinde efter din størrelse og køn. Søge råd hos en golf detailhandler, der er kyndige på dette område, og øve din golf gynger for at finde pindene gå med din størrelse og dygtighed niveau.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha