Hvordan at være en succes i følelsesmæssig undervisning af dine børn

Hvordan at være en succes i følelsesmæssig undervisning af dine børn

Med korrekt følelsesmæssig uddannelse, vi lærer vore børn at være gode borgere, samtidig med at deres fremtidige lykke.

Du kan lære dine børn at krydse gaden, når lyset er grønt, at tage sig af deres kæledyr, til at læse og regne, og selv at genanvende papirkurven af ​​huset.

Men de også gøre du lære at udtrykke deres følelser, til at sige højt, hvad de føler, før de låser sig selv i deres værelse, smække døren?

Uddannelse er ikke kun baseret på den kendsgerning, at fylde en tom sind til at akkumulere viden og data.

Uddan betyder også tilbyde strategier, som vi skal være i stand til at klare sig i denne komplekse verden, for at lære at være glad, samtidig med at andre glade.

Det er afgørende at fremme følelsesmæssig uddannelse dine børn, som et mål, der skal være opfyldt hver dag.

I dag har de uddannelsesmæssige centre ikke integreret denne dimension i deres akademiske pensum.

Alligevel er det vigtigt, at der fra meget små, kan vi opdage disse vigtige aspekter af livet, som vi vil forklare senere i denne artikel.

Hvordan man kan udvikle følelsesmæssig undervisning af dine børn?

Uddannelsen af ​​vores børn begynder fra den første dag, de ankommer i verden, fordi at uddanne er også at give kærlighed, kram, ord og regler.

Det er også sende vaner som tid til at spise, tid til at sove, men også et smil, hvor børn ser og efterligne derefter.

Følelsesmæssig uddannelse er den stemme, der giver dem mod og støtte, hvilket giver dem sikkerhed hvert skridt de forpligter, og denne styrkelse, der tilskynder dem til at være stærkere efter hver fiasko og skuffelse.

Den virkelige eventyr kommer efter 8 år, fordi der på denne alder, børn begynder at have planer om, hvad verden er, og hvad de selv er.

De har en følelse af retfærdighed og ved mere eller mindre, hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Fra denne alder, vil de etablere deres personlighed og interesser.

De vil se på verden med en bredere nysgerrighed, hvor vi repræsenterer nøglen til at yde støtte, selvstændighed og den daglige ømhed.

Hold disse dimensioner i betragtning som en del af følelsesmæssig undervisning af dine børn:

1. Self-viden

Børn skal vokse op den bedste udgave af sig selv. Dette betyder, at de skal være opmærksomme på deres potentiale og deres begrænsninger.

Lær dem værdien af ​​at gøre tingene for sig selv og for at være uafhængige, så de kan se dag efter dag, alt, hvad de kan gøre, hvilket gør dem godt, og hvad deres ondt.

Vær meget forsigtig med ikke at overdrive det, fordi du vil forhindre dem i at føle ansvar for sig selv eller føle sig godt om sig selv.

Give dem mulighed for at vokse med hvert trin, de lever, uden at glemme, at hver gang de er forkerte, bør du ikke straffe dem, men for at vise dem, hvordan de kan gøre det bedre.

2. Giv dem ansvar

En ansvarlig person selv har den følelsesmæssige modenhed. Dette er en person, der ikke afhænger af andre til at gøre tingene, og at tillid.

Efterhånden som de vokser, giver ansvaret til dine børn.

De skal lære, at livet ikke kun de rettigheder og friheder, men vi skal alle være ansvarlige for vores liv at være selvforsynende.

3. Lær at være glad, men også acceptere frustration

Siden meget ung, skal de være i stand til at forstå, at de ikke kan have alt.

Når de modtager et negativt svar fra dig, bør de ikke fortvivle, som om det var i slutningen af ​​verden.

Forestil for eksempel, at din 8-årige beder dig om at købe ham en mobiltelefon.

Naturligvis er der stadig for ung til dette, så du skal argumentere og gøre ham forstå din uenighed.

Hvis han bliver vred, starter skrive i møbler og græder, det er et barn, der ikke har lært at acceptere frustration, og lang sigt vil det gøre det meget uheldigt.

Korrekt håndtere disse situationer, gør ham lytte til fornuft, sætte grænser og lad dem vide, hver beslutning, du foretager.

4. Betydningen af ​​det fælles bedste og "win os"

Livet er ikke en ø, hvor man er altid alene. Vi lever alle i et samfund med andre mennesker, der er en del af vores hverdag, vi forbinder og vi vokser personligt og følelsesmæssigt med andre.

Det betyder, at for at få succes i følelsesmæssig undervisning af vores børn, skal vi også arbejde på disse dimensioner:

  • Tilskynde empati, som gør det muligt at genkende følelser i folk tæt på ham
  • Forstå, at hvis jeg gør noget forkert, det påvirker de andre.
    Hvis jeg tvinge mig selv til at være respektfulde, at forstå og gøre andre glade, "vi alle vinder."
    Hvis jeg tilbyde et smil, mest sandsynligt bliver besvaret med det samme smil. Positive følelser er altid den mest magtfulde.
  • Det er også vigtigt at sikre, at børn lærer at være glad selv, dvs., at fremvise deres lidenskaber, at foretage nye ting, der bringer dem til den viden og tilfredshed og at elske dig selv er et magtfuldt våben.
    En person med højt selvværd, og med god fysisk og følelsesmæssig accept, også vil være i stand til at elske andre.

Du er velkommen til at sætte disse tips i praksis, og du vil se, at du vil blive en succes i følelsesmæssig undervisning af dine børn!

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha