Hvad termometer vælger til sit barn fra 0 til 1 år?

Hvad termometer vælger til sit barn fra 0 til 1 år?

 Når det kommer til vores baby, der er bekymret over den mindste mistænkelige bevægelse, hoste, med rødme eller usædvanlig gråd. Ankommer første feber og panik sæt. Selvfølgelig må vi ikke tage let indtræden af ​​pludselige feber, givet skrøbelighed af et lille barn.

 Advarsel! Konsultere en læge straks, hvis et spædbarn under tre måneder har feber.

 Hvad er de forskellige typer af termometer på markedet?

 Vores temperatur kan måles ved adskillige fremgangsmåder taget på forskellige steder i vores krop. Der er nu på markedet fire typer af termometer for at tage temperaturen:

 •  øre termometer
 •  den elektroniske termometer
 •  medicinsk termometer
 •  Panden termometer.

 De har alle deres særheder. Du bestemmer, hvilke du vil bruge.

 Øret termometer

 •  Udløbstemperaturen udføres ved at måle den infrarøde varme genereret af trommehinden. Trommehinden er det bedste sted til nøjagtigt at måle kropstemperatur.
 •  Det viser kropstemperaturen.
 •  For at sikre en god læser, skal du forsigtigt trække øret af barnet tilbage. Tidspunktet for operationen, ca. 5 sekunder er meget kort og generelt ganske godt baby accepterer denne manipulation.
 •  Displayet er elektronik, hvilket i høj grad letter læsning.
 •  Nøjagtigheden af ​​aflæsning er baseret bl.a. den perfekte position af spidsen ind i øret og manglen på cerumen

 Men hvis du lirke på online-fora om de bedste måder at tage temperaturen på en baby, vil du bemærke, at øret termometeret ikke får ratingen blandt forældre generelt.

 Den elektroniske termometer

 •  Dette gør det muligt afhængigt af modellen anal plug, oral eller aksil temperatur.
 •  De digitale modeller har den fordel signal, når den optimale temperatur er nået ved en hørbar støj.
 •  Desuden er denne type termometer længere husker resultatet.

 Der er også modeller med olivenlunde tips specielt til spædbørn. De eliminerer eller i det væsentlige risikoen for skader i forbindelse med indførelsen af ​​termometeret.

 Den medicinske termometer

 •  Det har den klassiske udseende af termometeret af vores barndom, men uden kviksølv. Heldigvis! Dette metal blev erstattet af kulstof.
 •  Det kan bruges til anal eller axillær stikkontakt.
 •  Men det tager omkring 3 minutter til opnåelse af temperaturen. Det kan være lang med en baby.
 •  For afspilning du vipper profil termometeret. Ikke altid let med en baby græder og feberagtig under armen.

 Panden termometer

 •  Han præsenterer sig selv som en plastik strimmel, som du skal underskrive på forsiden af ​​den lille.
 •  Selvfølgelig bør den infrarøde panden termometer også overvejes.
 •  Det er let at bruge, da det er tilstrækkeligt til at passere spidsen på barnets pande og temperaturen vises automatisk.
 •  Det vil give dig en indikation af temperaturen, men dens anvendelse bør begrænses, da det ikke er helt pålidelige.

 Den kviksølvtermometer

 Må ikke anvendes! Denne type af termometer, som vores mødre og bedstemødre anvendes i god tro til at måle vores temperatur indeholder kviksølv. Metallerne anses skadelige bør aldrig bruges til at gøre babyens temperatur.
 Salget af kviksølv termometre er nu forbudt, og at der siden 1999. Desværre er det stadig trækker tusinder i personlig apotek mange mennesker. Hvem har brug for en medicinsk objekt apotek sælges lovligt i årtier? Og dog ... Vi anbefaler derfor, at du bringe det i en øko-center for at undgå ulykker.

 Hvilke metoder til at bruge til at måle temperatur?

 Fremgangsmåderne er forskellige, og resultaterne kan ikke krydse så der er eksterne faktorer, der påvirker beslutningen om at temperatur. Det er også vigtigt at se billedet af normal variation i temperaturen som barn til 38,3 ° C taget af axilliaire metode er ikke svarer til en 38,3 ° C rektal metode.

 Normal temperatur tabel ifølge fremgangsmåden anvendt


 Kilde: Soinsdenosenfants.cps.ca

 Oral

 Blot placere termometret under tungen på bagsiden af ​​munden. Denne metode anbefales ikke til børn under fem år. Desuden kan resultaterne blive forvrænget ved at trække vejret, og om kort tid indtage varme eller kolde drikke, før du tager temperaturen.
 Forskellene i området fra ca. 1 grad, hvis temperaturen ikke er godt taget. For eksempel, hvis mund er åben, afspilning er ikke gyldig, og hvis vi bare drikke varmt eller koldt, skal du vente mindst 15 til 20 minutter, før du tager temperaturen.

 Aksillær

 Igen, denne metode til sine særheder. Være opmærksom opnået, som med en pande termometer, en temperatur ved overfladen af ​​huden og ikke kernetemperaturen. Da den centrale temperatur kan stige hurtigere end temerature til overfladen af ​​huden, kan barnet være febrilsk men axilllaire dens temperatur stadig er normal.

 Rektal

 Denne metode er sandsynligvis den mest almindelige og mest pålidelige. Dens resultater er langt mere nøjagtige, men metoden er ofte meget ubehageligt og ubehagelige. Det kan nogle gange give anal sprækker i barnet for ikke at nævne sin uhygiejnisk side, hvis man ikke er forsigtig. Dette giver en læsning tættere på virkeligheden, men sørg for at forsigtigt indsætte og vaske det efter hver brug.
 Hvis rektal metode dig ud eller synes alt for svært at måle i en 18 måned gammel baby, sprællede, gråd, foreslår vi følgende kompromis: Først tager aksillær temperatur, hvis den er høj, mod kontrol med rektal temperatur.
 Endelig metoder er ikke alle ækvivalente og varierer afhængigt af omstændighederne eller alder af patienten, men i sidste ende, hvis dit barn har feber, kan du være sikker ved at måle det.
 Husk at vurdere den generelle tilstand af dit barn. Nogle faktorer kan somme tider være mere afslørende end styrken af ​​feber. Hvis der således er en smule feber, men det er døsig, ikke spiser, er meget irritabel eller har andre symptomer eller ubehag, ville det være klogt at konsultere. I modsætning hertil meget høj feber i et barn, der, trods alt, klarer sig godt, er ikke nødvendigvis alarmerende.

 Gilles Lapointe, redaktør Canal Vie

 Denne artikel blev redigeret af Geneviève Harbec, rådgivning rammer for sektoren for pædiatri på Sainte-Justine Chu.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha