Et ton af gaveideer til drenge i alderen 6 til 9 år!

Et ton af gaveideer til drenge i alderen 6 til 9 år!

Se ikke yderligere! Her dusinvis af gaveideer til din dreng, hans ven, nevø eller søn af din bedste ven.

Kender du hendes smag? Hvad er hans favorit spil? Det er ved at stille disse spørgsmål, vi finder de bedste gaveideer! Her er vores gave ideer til drenge i alderen 6 til 9 år ifølge tallene.

Videnskabelige

For fremtiden Nobel videnskab, der er en række af videnskab legetøj, såsom udforskning af naturens sæt. Hvorfor ikke en lille kikkert eller et vivarium?

Sport

Sport er altid en populær aktivitet for drenge. Hvis din søn især henledes på en sport, du har en meget god base for gaveideer. For eksempel, en stok og redskaber til hockey, en handske og en baseball, en kurv med en basketball eller fodbold.

Aktive børn elsker også at lege med en pære-bold, en stick-jumper eller gå skateboarding. At spille sin yndlingssport indeni, du har overvejet et bord hockey eller fodbold? Og endelig kan et tilbehør til billedet af hans foretrukne sportshold være en god idé.

Omgængelig

Din søn har en stor gruppe af venner, som altid bringer hjem? At underholde, tror transceivere, brætspil og rifler vand eller skum dart. Og hvis han kan lide at vise, vil en håndbog over magiske tricks sikkert behage ham!

Endelig drengene elsker også at indsamle og handelsmæssige emner som hockey kort eller bolde.

Kunstnerisk

Har du en lille spirende musiker i familien? Hvis ja, købe hende hendes foretrukne musikinstrument med en lille notesbog til at lære at spille sine yndlingssange.

Hvis han kan lide snarere billedkunst, vælge et omfattende sæt af godt tilbehør med sakse, stencils, filt penne og træ mv For ikke at nævne en stor skitsebog og farvet karton!

Ensomme

Han foretrækker at spille alene? Disse er ikke kort af ideer! Små biler med racerbane, Playmobil figurer køn, puslespil, bold kredsløb, eller bøger "søge og finde", som er en virkelig effektiv tidsfordriv.

Og hvorfor ikke en bil eller en guidet fly, et elektrisk tog, puslespil, og så videre.

Handyman

Legetøj til håndværkere er meget store sælgere i butikkerne. Nogle eksempler: den berømte Lego, den K'nex, Mega Block, eller endda puslespillet 3D-modeller og indsæt den klassiske værktøjskasse.

Techno

Kan ikke flygte, har din dreng sikkert allerede spurgt en elektronisk gadget. Hvis du stadig løber tør for ideer, er der naturligvis de spillekonsoller og spil, hvis han allerede har en. Men der er små computere og tabletter til børn er det ser uden tvivl.

Der er også alle former for interaktive små robotter, der appellerer i høj grad til børnene. Der blandt andre små dyr, der er populære Zoomer.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha