Den sande rolle bedsteforældre

Den sande rolle bedsteforældre

 Desværre har vi ikke alle har mulighed for at kende vores bedsteforældre. Faktisk tiden gør sit arbejde, nogle går endda før deres børnebørn kunne danne et minde om dem eller deres ansigt. Mens nogle beklage den manglende nærhed, andre drage fuld fordel af deres bedsteforældre, og i flere år. De har mulighed for at blive forkælet af denne kilde til kærlighed, sidstnævnte spiller en meget vigtig rolle med deres afkom.

 Elsker betingelsesløst og ømt

 Bedsteforældre, da forældrene sværger ubetinget kærlighed til deres unger. Udvikling af denne følelsesmæssige bånd kan gøres fra de første øjeblikke af livet for en baby. Efter fødslen, de nye forældre er normalt meget træt. Bedsteforældre, hvor det er muligt, så vil vise sig uvurderlig for den unge familie.

 Ud over at yde støtte til forældre, de er en uudtømmelig kilde til knus og kys til baby. Disse tidlige demonstrationer af ømhed og uddybe hurtigt intensivere den følelsesmæssige forhold mellem bedsteforældre og børn. Der er dog tegn på, at børn med mulighed for at nyde denne sygdom vil udvikle mere selvtillid, da de føler sig elsket og værdsat af andre end deres forældre betydelige personer.

 At være komplementære pædagoger

 Bedsteforældre kan også støtte forældrene i deres rolle som undervisere i deres børn. Da de er generelt mere tilgængelige, de dermed en langsommere og mere støjsvage fremme læring. Således, ud over at spille en følelsesmæssig rolle med deres børnebørn, de kan have indflydelse på uddannelsesniveauet. Gennem leg eller dagligdags aktiviteter, vil de skabe muligheder for at lære i nydelse.

 Han er ikke her for at afgøre, i stedet for forældrene eller erstatte dem, men for at støtte og supplere dem. Udfordringen i bedsteforældre er at være forsigtig med ikke at dømme uddannelse af forældre for at undgå at blive i konflikt med dem. Alle skal drysse at holde rette rolle.

 Legemliggøre stabilitet

 Med det stigende antal knækkede eller enlige forsørgere, spiller bedsteforældre en særlig vigtig rolle for børn. De har et behov mere end nogensinde at føle, at de tilhører en slægt. Bedsteforældrene så repræsenterer et ankerpunkt, en form for stabilitet i en til tider kaotisk familie miljø. I en familie, hvor faderen er fraværende, for eksempel, kan bedstefar give en trøstende og balancering mandlige image for et barn.

 Desuden er det ofte bedsteforældrene, der har familiebilleder, undertiden familiens hjem fyldt med minder og historier, som sikrer en vis forankring for deres efterkommere. Men deres tilstedeværelse er ofte gavnlig at sikre balance mellem arbejde og privatliv. Denne tilstedeværelse af bedsteforældre bør dog ikke være invasive. De skal undgå at blande sig i forældre gift liv, som kunne forstyrre familiens balance. Nøglen og udfordringen af ​​alle bedsteforældre er derfor at finde den rette balance mellem opmærksomhed, kærlighed og disciplin at give børn.

 Giv særlige tilladelser

 Endelig er den rolle, som bedsteforældre også defineret ved, at de har ret til at forkæle og forkæle deres børnebørn som de vil ... eller næsten! Med dem er det party time! Børn har ret til at spise slik, ligge lidt senere, se tv længere, hoppe på sofaer, kort sagt, at have særlige tilladelser, som ikke er til stede med mor og far .

 At være bedsteforældre er at fordybe sig i en verden af ​​barndommen, uden den kedelige rolle at disciplinere og pålægge begrænsninger. Dette er, hvad giver dem mulighed for at skabe en smuk partnerskab og et tæt forhold til deres børnebørn; denne pause i hverdagen byder på et øjeblik af fantasi og frihed til børn, som et øjeblik af ren lykke til bedsteforældre, der er villige til at hoppe gennem hoops at se små øjne mousserende med glæde. Alle vinder!

 Catherine Darlington

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha