De smukkeste bjerge i Quebec

De smukkeste bjerge i Quebec

I Quebec, er tilhængere af skiløb, bjergvandring og klatring godt tjent. Gå til bjerget er en unik aktivitet, der kombinerer spændingen ved klatring fornøjelsen af ​​overvejer landskaber.
Så blandt de 10 fortryllende steder, hvilket ville du vælge under dit næste dag udendørs?

Mont Sainte-Anne

Sommer eller vinter, Mont Sainte-Anne er en destination valg! Ski elskere kan nyde deres lidenskab på en af ​​de 66 præparerede løjper, hvoraf 18 er oplyst om natten. Andre aktiviteter er langrend, snesko, skøjteløb, hundeslædekørsel, paragliding og is canyoning.
Når sneen smelter, kan bjerget kærester opleve mountainbike på præparerede løjper, vandreture, paragliding, canyoning, camping ... Der er noget for enhver smag!

Mont Saint-Sauveur

Mont Saint-Sauveur, vil du opdage nogle fyrre skiløjper for alle niveauer af sne slanger, alpine coaster, spas at slappe alle dine muskler, og lækre restauranter. Om sommeren kan du nyde vandland en skal besøge de små butikker af håndværkere og dase i solen efter en eftermiddag med vandreture og mountainbiking.

Mont Saint-Bruno

Som en del af en af ​​de mange nationalparker, Mont-Saint-Bruno er et paradis for langrendsløbere med over 35 km præparerede løjper venter på dig. Gæsterne kan også nyde snesko, vandreture på sne. Med returnering af varmt vejr, er skiløjperne omdannet til stier, hvor du måtte have chancen for at møde de vilde dyr. Flere hundrede arter af blomster vil glæde dine næsebor og fuglesang ende på charme dine sanser!

Mont Orford

Beliggende i den østlige Townships Eastern Townships, Mont Orford fortjener også at være kendt af både vintersport entusiaster og dem, der foretrækker at udforske udendørs i varmt vejr. De downhill skiløjper og langrend er altid opretholdes til glæde for turister. Yurts, som er slags telte fra Mongoliet, venter dig på toppen af ​​bjerget i sommer og vinter. Den smukke by Magog er kun et par kilometer væk, og gæsterne kan nyde et lækkert måltid efter en dag. Om sommeren kan du nyde vandrestier, golfbaner og hybrid gondol: en ophængt kabine, hvor du kan se hele bjerget og det omkringliggende område!

Mont Sutton

Mont Sutton, også i den østlige Townships, er et sted at opdage hele året! Selvfølgelig vil skiløbere være tilfreds med 60 kørsler for hvert niveau, men der er meget mere ... I sommeren, 80 km vandrestier venter dig, campingpladser i toppen af ​​bjerget, er udfordringen kursus og fortryllende steder i naturen til svømning. Og efterår, Festival af farver vil blænde synet.

Mont Gosford

Beliggende på kanten af ​​grænsen til USA, til den sydvestlige del af provinsen, Mont Gosford er et paradis for elskere af vild natur. 40 km vandring venter dig i sommer og vinter. Du kan gå stier og opdage smukke og betagende. Hvad enten til fods, snesko, snescooter eller ATV, vil du tilbringe vidunderlige øjeblikke, solo eller familie. Det er muligt at leje hele året tilflugtssteder eller krisecentre 3 ansigter og platforme camping når solrige dage kommer tilbage. Bemærk, at adgang til stier er lukket under jagt sæson for elg.

Mont Albert

Det er et bjerg af Chic-Choc Mountains, som ligger i Gaspésie National Park. Den panorama fra toppen af ​​Mont Albert tilbyder en betagende udsigt over hele regionen. Om vinteren, langrend og nordisk skiløb fås med eller uden guide, og flere opvarmede krisecentre er tilgængelige langs sporene. Et paradis for vandrere, vil dette bjerg og dem omkring ham ikke forlade dig ligeglade. Det er muligt at bo rundt i hytter eller kroer, og camping i sommeren med dit eget udstyr eller i telte og campingvogne "klar-til-camp", der tilbydes af parken.

Mont du Lac des Cygnes

Mont Lac-des-Cygnes, lille bjerg 440 meter over havets overflade, ligger i Parc national des Grands-Jardins, tilbyder en betagende udsigt over den smukke Charlevoix regionen. Sporet er acceptabel hele året og du vil opdage i toppen en 360 graders udsigt. I godt vejr er det endda muligt at skimte byen Quebec. Hvis du ønsker at tilbringe natten i parken, kan du lejr eller leje små rustikke hytter, eller krisecentre, der er tilgængelige hele året til fods, langrend eller snesko.

Mont-Tremblant

Dette er en anden must-Mountain Resort hele året rundt! Om vinteren, Mont-Tremblant, kan du naturligvis få ski hastighed eller snowboard på 95 foreslåede spor, men det sjove stopper ikke der. Der er også zip linje og luftfotos spil, isklatring, slædeture og hundeslædekørsel, skøjteløb, Aquaclub Kilden ... og talrige aften underholdning for dem, der ønsker at fejre og have det sjovt. Om sommeren er de mange vandrestier i tillæg til Akropark, mountainbike, klatring i naturlige miljø, golf og minigolf, hebertism ... Listen er lang! Det er kun derfra, at du virkelig kan opleve mængden af ​​aktiviteter til rådighed.

Le Mont-Saint-Grégoire

Le Mont-Saint-Grégoire er ideel til at introducere dine børn til bjergvandring. Ruterne er ganske kort og meget let at få adgang, så hele familien at have det sjovt uden for meget slag. Det er muligt at gøre dette trek i sommer og vinter. Ved at besøge Mountain tolkning center, vil du også opdage, hvad de foreslåede aktiviteter og kan planlægge dit besøg i henhold til dine interesser. Panorama, der venter dig i toppen vil glæde børn og forældre: du kan overveje hele Montreal område og se andre omkringliggende bjerge at vælge din næste eventyr, hvem ved? Om vinteren er det muligt at leje på stedet steigeisen eller snesko.

Er din yndlings bjerget er i vores liste?

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha