De 10 bedste naturlige afføringsmidler mod forstoppelse

De 10 bedste naturlige afføringsmidler mod forstoppelse

Hvis du lider af forstoppelse, du uden tvivl vil vide, hvad er de bedste naturlige afføringsmidler. Frem for alt, så husk at du altid skal forbruge fødevarer, der indeholder masser af fibre, som regulerer transit og tarmfloraen, såsom yoghurt.

Naturlige afføringsmidler er fødevarer, eller urter, der kan lette afføring. Det er vigtigt at skelne Afføringsmidler, da de er meget mere kraftfuld og mere drastiske virkninger. De kan skabe nogle problemer, eller gøres til genstand for mange ulemper-indikationer.

De forskellige typer af naturlige afføringsmidler

I betragtning af, hvordan kroppen fungerer, er det muligt at skelne mellem flere typer af naturlige afføringsmidler:

Stimulanser

De kaldes også afføringsmiddel eller afføringsmiddel. De stimulerer muskulaturen i tarmen, fordi de har komponenter, der virker på nerveender i tyktarmen, der forårsager bevægelser, der fremmer afføring. De fungerer også på væggene i tarmen og øge produktionen af ​​mineraler og væsker, samtidig reducere natrium og chlorid absorption.

Ulempen ved stimulerende afføringsmidler er den tid det tager at forårsage en reaktion i kroppen. Når det indtages, kan de arbejde mindst 8 timer for at producere et resultat. Det anbefales at indtage natten, så de handler natten over.

De mekaniske afføringsmidler

De er rige på fiber afføringsmidler, der øger afføring bulk, bevarer vand, fugter væggene i tarmen og hjælpe mere naturlig peristaltik, samtidig fremme evakueringen. De kan være høj i opløselige eller uopløselige fibre.

Deres indsats er lettere end stimulerende afføringsmidler, og det anbefales at indtage den første når en start præsenteres forstoppelse eller gastrointestinale sygdomme. De normalisere funktion af kroppen, og det er tilrådeligt at ledsage det store forbrug af fødevarer, der indeholder probiotika, såsom yoghurt.

Osmotiske afføringsmidler

Disse afføringsmidler virker ved at øge mængden af ​​vand i tarmen, derved blødgøre afføring. Denne handling svarer til mængden af ​​mekanisk afføringsmidler, osmotisk men indeholder meget mineral som forpligter tarmen for at fjerne væsker til stede i kroppen.

Blandt de osmotiske afføringsmidler, de mest kendte er den sveske. Deres effekt er kraftfuld, men kræver et stort forbrug af vand eller isotoniske drikke at inddrive beløbet af tabte væsker.

Hvordan til at vælge en naturlig afføringsmiddel?

Blandt de letteste afføringsmidler, dvs. de mekaniske afføringsmidler, kan du vælge følgende:

Æblesaft og olivenolie

Lav en juice med to æbler og blandes med den samme mængde olivenolie. Drik hele kop inden sengetid.

Blommer og honning

Put seks svesker i en gryde med en kop og en halv med kogende vand, dække og lad suge hele natten. I morgen, filtrere og tilføje en skefuld honning før drikker det. Smid ikke blommer og spise dem hele dagen.

Aloe Vera

Tag en aloe vera stilk, derefter skåret i stykker. Derefter sætte den til at koge i lidt vand. Lad blandingen afkøle, derefter hældes i en glasbeholder med et stramt låg. Bortskaf aloe vera bidder og lukke godt før du placerer beholderen i køleskabet. Du kan spise to gange om ugen på de fleste.

Denne naturlige afførende anbefales ikke til gravide eller ammende, eller for folk, der bruger blodfortyndende medicin.

Druesaft og hørfrø

Lav en saft med flere druer og hæld en skefuld pulveriseret hørfrø. Drikke fra fastende, ikke mere end en uge straight.

Den ricinusolie komprimere

Dette afførende hus bruges eksternt. Wet et lille håndklæde eller gaze i ricinusolie forvarmet til medium varme. Lig på maven, og tryk på puden på lænden område. Dæk med et håndklæde, således at puden forbliver varmt så længe som muligt. Brug denne opløsning en gang om dagen.

Det anbefales ikke at drikke amerikansk olie mod forstoppelse, på trods af alt, der kan siges.

De fødevarer til afførende kapaciteter

Hertil kommer, at vi talte om i denne artikel, er der andre meget effektive naturlige afføringsmidler mod forstoppelse. Før du sender, må vi forklare, hvad netop denne tarm lidelse. Forstoppelse opstår, når en person går på toilettet mindre end tre om ugen, og at det fjerner tørre, hårde afføring.

Denne fordøjelsesforstyrrelser problem er en af ​​de mere almindelige nu, fordi den skyldes den kost, vi har vedtaget i mange år.

Manglende motion, stillesiddende, lavt vandforbrug, og det store forbrug af fedtstoffer og raffineret mel kan være årsag til forstoppelse. Det er nødvendigt at have et sundere liv til at have mere normale evakueringer. Følgende fødevarer kan hjælpe dig:

Vejbred

Denne urt, hjemmehørende i Indien, er meget rig på fibre og perfekt til at regulere intestinal transit. Hun har evnen til at absorbere vand, øge størrelsen af ​​afføring og stimulere fordøjelsen.

Æble

Denne lækre frugt indeholder et stof kaldet pektin, som har den egenskab at fremme driften af ​​tarmene, blødgøre afføringen og lette deres evakuering.

Spis et æble om dagen, om morgenen eller dessert efter middagen, hvis det er muligt rå eller kogt med svesker.

Banan

Det er en frugt, der giver kroppen en stor mængde fiber, hvilket gør det til en kraftfuld afføringsmiddel. En banan giver 12% af mængden af ​​fiber, at vores krop kræver hver dag. Desuden har oligosaccharider, et stof, der ankommer direkte uden at blive fordøjet i tyndtarmen, og fremmer fordøjelsen og bortskaffelse.

Løg

Dette er en plante, der ikke må fejle i nogen af ​​dine retter, da det har en lækker smag, men også fordi det behandler en lang række sygdomme, betingelser og lidelser. Dette er en meget effektiv naturlig afføringsmiddel. Desuden forbrugende rå løg aktiverer sekretion af mavesaft og fremmer sund tarmflora.
Endelig indeholder kinin, en komponent, der stimulerer metabolismen i leveren, maven og pancreas.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha