Amning under graviditet?

Amning under graviditet?

 Myriam er mor til en lille pige 2 måneder og allerede tænker på at få gravid med sit andet barn. Hun undrer hvis en anden graviditet, mens du stadig sygepleje hendes datter kunne påvirke sin amning.

 Fortsat amning under graviditet er bestemt muligt. Ved ulemper, er det vigtigt at bemærke, at de hormoner i graviditeten kan påvirke mælkeproduktionen og reducere mængden af ​​mælk, du producerer. Desuden hormonelle forandringer, især sidst i graviditeten, kan også ændre smagen af ​​mælk. Nogle spædbørn nemt at tilpasse sig det, mens andre afviser brystet, og dette desværre forårsager for tidlig fravænning i din baby.
 Som du sikkert ved, er din mælk anerkendt af alle sundhedsprofessionelle som den bedste mad til din baby. Ved at tilbyde amning op til seks måneder, som anbefalet af den canadiske Pædiatrisk Selskab, du gør det en unik og ikke imitable kilde til næringsstoffer og immune faktorer beskyttelse, som ingen andre kan tilbyde. I den forbindelse er jeg bange for, at den tidlige graviditet påvirker eksklusivitet du tilbyder din baby. Endelig skal du huske, at graviditet og overgang til forældreskab er krævende perioder af livet både fysisk og psykisk plan. Amning er en stor strategi, der hjælper dit nyfødte til gradvist at tilpasse sig sit nye liv uden for din livmoder samtidig med at give den bedste kilde til næringsstoffer til rådighed.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha